ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Συγγραφέας:  J. Everett Irion
ISBN: , Σχήμα: 14Χ20,5

 

15,90 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου 

Υπάρχουν πολλά αποκαλυπτικά-προφητικά κείμενα στην Παλαιά Διαθήκη. Ο Ησαΐας, για παράδειγμα, περιέχει τη «μικρή αποκάλυψη», και το μεγαλύτερο μέρος του Δανιήλ είναι, επίσης, αποκαλυπτικό. Ωστόσο κανένα βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης δεν είναι ολοκληρωτικά αποκαλυπτικό, όπως το βιβλίο της Καινής Διαθήκης «Η αποκάλυψη του Ιωάννη». Για περίπου δύο χιλιάδες χρόνια έχει προκαλέσει επιστημονικές και θεολογικές διαμάχες οι οποίες συνεχίζονται και στις μέρες μας. Αναμφισβήτητα, όσοι έχουν ασχοληθεί με την Αποκάλυψη καταλήγουν στο ότι είναι ένα βιβλίο γραμμένο σε κώδικα. Για να κατανοηθεί, επομένως, χρειάζεται το κλειδί που θ’ ανοίγει αυτόν τον κώδικα.
Οι μυστικιστές γνώριζαν αυτόν τον κώδικα, αλλά στην εποχή μας αυτός που μας δίνει το Κλειδί για την ερμηνεία της Αποκάλυψης είναι ο Έντγκαρ Κέυση. Στις 24 Μαρτίου 1930 ζητήθηκε από τους γονείς μιας νεαρής κοπέλας μια υπαγόρευση για το νευρικό κλονισμό που είχε υποστεί. Στο τέλος της υπαγόρευσης ο Κέυση πρόσθεσε ότι «θα ήταν καλό, για το γιατρό που θ’ αναλάβει τη θεραπεία του κοριτσιού, να διαβάσει την Αποκάλυψη και να την κατανοήσει!»
Τρία χρόνια αργότερα, το 1933, μια ομάδα 11 ατόμων —και για μια περίοδο 12 3ετών— πήραν 24 υπαγορεύσεις από τον Κέυση πάνω στην Αποκάλυψη. Ο Κέυση είχε δώσει το Κλειδί της Αποκάλυψης, για όσους θέλουν να μάθουν, να γνωρίσουν και να φωτιστούν πάνω στο αινιγματικό κείμενο της Βίβλου.

Κοινοποιήστε: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email