ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ένας οδηγός για τις αλλαγές που έρχονται
Συγγραφέας: Moira Timms
ISBN: 960-7328-03-5, Σχήμα: 14Χ20,5

 

15,90 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου 

Η περίοδος 1975-2001 μ.Χ. θεωρείται παραδοσιακά από προφήτες και οραματιστές —από τους Ινδιάνους Χόπι, τον Νοστράδαμο, τον Μέισου-σάμα, τον Έντγκαρ Κέυση, τη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου, τη Βίβλο, και πολλούς άλλους που αναφέρονται στο βιβλίο— σαν το τέλος ενός κύκλου και μια εποχή μεγάλων φυσικών, πολιτικών και πνευματικών αναστατώσεων.
Αυτό το συναρπαστικό και φιλόδοξο βιβλίο παρουσιάζει μια ενιαία θεωρία των αλλαγών που μπορούμε να περιμένουμε εμείς και ο πλανήτης μας, καθώς προχωρούμε προς τον επόμενο αιώνα. Αντλώντας από πολυάριθμες πηγές —στις οποίες συμπεριλαμβάνονται αρχαία και ιστορικά κείμενα, η σεισμολογία, οι περιβαλλοντικές και επιστημονικές μελέτες— η συγγραφέας εξηγεί το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί να συμβούν αυτές οι αλλαγές.
Η συγγραφέας μας παρουσιάζει ένα κεντρικό σημείο κατανόησης από το οποίο μπορούμε να δούμε την κατάσταση, να επιβιώσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό μας μέλλον. Αν είστε ένας από εκείνους τους λίγους που νοιάζονται για το αύριο, που εξακολουθούν να ρωτούν και να ψάχνουν για απαντήσεις που περιέχουν γνήσια ελπίδα, τότε αυτό το βιβλίο θα σας εμπνεύσει και θα σας καταπλήξει με την εκπληκτική του παρουσίαση για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
«Αυτό το βιβλίο θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό ανάγνωσμα για κάθε πνευματικά νοήμον άτομο. Γράφοντάς το, [η συγγραφέας] πρόσφερε μια μεγάλη υπηρεσία στον κόσμο … Οι έπαινοί μου γι’ αυτό το έργο είναι απεριόριστοι!» Σεσίλ Χουάιτφιλντ Κίνγκτον, Πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος Γκραλ της Μεγάλης Βρετανίας

Κοινοποιήστε: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email