Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΡΧΟΜΟΣ

Συγγραφέας: Kirk Nelson
ISBN: , Σχήμα: 14Χ20,5

 

12,72 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου 

Ο «Δεύτερος ερχομός» του Ιησού προβλέπεται σαν το πιο σημαντικό, αν όχι το πιο συγκλονιστικό, γεγονός όλων των εποχών. Πολλά βιβλίλα έχουν γραφτεί με θέμα τον Δεύτερο Ερχομό χωρίς, όμως, να συμπεριλαμβάνουν πολλά στοιχεία όπως:
1. Τα σχέδια για το χτίσιμο του Ναού των Ιεροσολύμων.
2. Το άνοιγμα των κρυφών χώρων της Μεγάλης Πυραμίδας όπου θ’ ανακαλυφθούν όλα τα αρχεία της Ατλαντίδας.
3. Ο Ιησούς της Ναζαρέτ γεννήθηκε στη Βηθλεέμ της Ιουδαίας κάτω από τον αστερισμό των Ιχθύων.
4. Ο ίδιος ο Ιησούς προφήτευσε τον Δεύτερο Ερχομό του (κατά Ματθαίον 24:1-31).
5. Ο Δεύτερος Ερχομός θα σφραγίσει τη Νέα Εποχή, την Εποχή του Υδροχόου.
6. Οι μαθητές του Ιησού δεν έγραψαν τα Ευαγγέλια αμέσως μετά τον θάνατό Του, επειδή παρερμήνευσαν τον Δεύτερο Ερχομό Του.
7. Πολλοί ερμηνευτές της Βίβλου βλέπουν τα σημεία των καιρών, και σιωπηλά, όπως και ο Κέυση, λένε ότι βρισκόμαστε στις έσχατες μέρες.
8. «Όταν λοιπόν ιδήτε το βδέλυγμα της ερημώσεως, διά το οποίον εμίλησε ο Δανιήλ ο προφήτης, να στέκεται εις τον άγιον τόπον —ο αναγνώστης ας εννοήση— τότε εκείνοι, που είναι εις την Ιουδαίαν, ας φεύγουνρπος τα βουνά, εκείνος που είναι επάνω εις την ταράτσα, ας μη κατεβή να πάρη τα πράγματα από το σπίτι του, και εκείνος που είναι εις το χωράφι, ας μη γυρίση πίσω να πάρη τα ενδύματά του. Αλλοίμονον δε εις εκείνας, που θα είναι έγκυοι και θα θηλάζουν κατ’ εκείνας τας ημέρας. Προσεύχεσθε να μη γίνη η φυγή σας κατά το χειμώνα ή κατά το Σάββατον. Διότι θα έλθη τότε θλίψις τόσο μεγάλη, που δεν έγινε από την αρχήν του κόσμου μέχρι σήμερα και ούτε θα γίνη. Και εάν δεν εσυντομεύοντο αι ημέραι εκείναι, κανείς άνθρωπος δεν θα εσώζετο, αλλά προς χάριν των εκλεκτών θα συντομευθούν αι ημέραι εκείναι.» (Ματθ. 24:1-22)

Κοινοποιήστε: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email