ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΥΟ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

ISBN: 960-732-22-1, Σχήμα: 14Χ20,5

 

15,90 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου 

Ένα βιβλίο που κινείται μέσα στους άπειρους κόσμους της ύπαρξης. Μια υπέροχη περιπέτεια που αποκαλύπτει τα κρυμμένα τοπία και τις ξεχασμένες αλήθειες του πραγματικού μας εαυτού.
Η ιστορία του Ζαΐλμ, πρωταγωνιστή του βιβλίου, είναι η ιστορία και ο δρόμος κάθε ψυχής, είναι η πορεία προς την ανεύρεση του χαμένου παραδείσου, της πρώτης ανδρόγυνης φύσης μας, της πνευματικής μας ολοκλήρωσης. Από την Καϊφούλ, πρωτεύουσα της Ατλαντίδας, μέχρι την Αμερική, η ιστορία του Ζαΐλμ μας εξηγεί τα μεγάλα μυστήρια της ζωής που τμήματά της καλύπτουν πολλές χιλιάδες χρόνια ύπαρξης. Από τον πλανήτη Γη, μέχρι τους αστρικούς φαντασμαγορικούς υποκειμενικούς κόσμους της πλάνης και των ψευδαισθήσεων και ακόμη πιο μακριά μέχρι τα έσχατα σύνορα όπου οι δύο κόσμοι αναδιπλώνονται σε μια πραγματικότητα. Σ’ αυτό το οριακό σημείο συντελείται η ένωση των δίδυμων ψυχών του Ζαΐλμ και της Ανζιμί, σε αυτό το ύψιστο σημείο επιτυγχάνεται και η ένωση με τον Θεό.
Είναι η ιστορία του ανθρώπινου πνεύματος, είναι η δική μας περιπέτεια, το δικό μας ταξίδι στον εμπειρικό κόσμο της ύπαρξης του «εδώ» και του «εκεί», της ενσαρκωμένης μας μορφής αλλά και της πνευματικής μας υπόστασης.
Μια αναδρομή στο παρελθόν με λεπτομερειακή περιγραφή των στοιχείων της ζωής, των συνθηκών αλλά και των επιστημονικών επιτευγμάτων της χαμένης Ηπείρου, αλλά και ένα όραμα για το επερχόμενο μέλλον της ανθρωπότητας με προβλέψεις για την αναγέννηση του ανθρώπου της ερχόμενης φυλής του μέλλοντος.

Κοινοποιήστε: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email