Η ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ

Συγγραφέας: Henry Reed, Ph.D.
ISBN: 960-7328-07-8, Σχήμα: 14Χ20,5

 

15,90 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου 

Από τον Γκάντι μέχρι τον Μικελάντζελο μερικοί από τους μεγαλύτερους άντρες και γυναίκες της ιστορίας βίωσαν διορατική διοχέτευση. Στις υπαγορεύσεις του ο Έντγκαρ Κέυση παρότρυνε όλους να διοχετεύουμε το ιδανικό μας, τον ανώτερο εαυτό μας στην καθημερινή ζωή — και να είμαστε πρόθυμοι να βιώσουμε πληροφορίες που περνάνε από μια διάσταση σε μια άλλη.
Σ’ αυτό το καταπληκτικό βιβλίο, ο Henry Reed πλησιάζει τα εμπνευσμένα λόγια και τις αρχές του Κέυση για να μας δείξει πώς μπορούμε να φτάσουμε στον ανώτερο εαυτό μας, να κατανοήσουμε τη φύση του υπερσυνείδητου και υποσυνείδητου νου, να θεραπεύσουμε… και το πώς η μεγάλη, ανεκμετάλλευτη δύναμη της ψυχής μας μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας. Οι ψυχικές αντιλήψεις του Έντγκαρ Κέυση —στους τομείς της διατροφής, θεραπείας, υγείας, θρησκείας, μετενσάρκωσης, ονείρων και υπεραισθητήριας αντίληψης— τον έχουν φέρει στο προσκήνιο των πιο σεβαστών διορατικών όλων των εποχών.
Ο συγγραφέας, Henry Reed, PhD, είναι ένας ψυχολόγος έρευνας, τέως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Princeton και τώρα δραστήριο ηγετικό στέλεχος του ΣΕΔ.

Κοινοποιήστε: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email