ΕΝΤΓΚΑΡ ΚΕΫΣΗ: ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ

Συγγραφέας: Dr. Herbert B. Puryear
ISBN: , Σχήμα: 14Χ20,5

 

15,90 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου 

«έλθετε προς εμέ· ακούσατε, και η ψυχή σας θέλει ζήσει· και θέλω κάμει προς εσάς αιώνιον διαθήκην» (Ησαΐας, 55:3)
Ο Dr. Herbert B. Puryear είναι ένας διακεκριμένος κλινικός ψυχολόγος ο οποίος για δύο δεκαετίες ασχολείται με το κληροδότημα του Έντγκαρ Κέυση.
Η Ψυχολογία της Νέας Εποχής παραδέχεται επιστημονικά πια ότι η «φυσιολογική» φύση του ανθρώπου κρύβει μια «εσώτερη» μεταφυσική άποψη της ύπαρξής του. Πολλοί μεταφυσικοί εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουν παρουσιάσει αυτήν την άποψη, αλλά κανένας δεν την έχει παρουσιάσει με απλή, κατανοητή γλώσσα και τάξη, ώστε να γίνεται αντιληπτή από όλους.
Η τρισδιάστατη συνειδητότητα του ανθρώπου έχει γίνει αποδεκτή από την επιστήμη, αλλά το ερώτημα είναι πως ένας απλός άνθρωπος θα μπορούσε ν’ αλλάξει το περιεχόμενο «αυτών των τρισδιάστατων συνειδητοτήτων» και να γευτεί την ευτυχία;
Ξέρουμε επίσης ότι «η ατομική φιλοσοφία της ζωής» του κάθε ανθρώπου προσδιορίζει, ή χαράζει το δρόμο της ζωής του. Είναι αναγκαίο, αν θέλουμε ν’ αλλάξουμε τη ζωή μας, να επανεξετάσουμε την «προσωπική φιλοσοφία της ζωής μας» και το περιεχόμενο που σέρνουμε στα τρία επίπεδα της συνειδητότητας.

Κοινοποιήστε: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email