Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΡΑΪΝΤΥ ΜΟΡΦΥ

Συγγραφέας: Μόρυ Μπέρνστιν
ISBN: , Σχήμα: 14Χ20,5

 

15,90 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου 

Όταν η έρευνα για την Μπράιντυ Μόρφυ πρωτοεκδόθηκε το 1956, διατάραξε την κοινωνική τάξη των ΗΑΠ. Επίσκοποι, Καρδινάλιοι, απλοί ιερείς το αποκάλεσαν σατανικό και ανάθεμα της θρησκευτικής ζωής! Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι και φιλόσοφοι πήραν θέσεις μάχης.
Ένας διακεκριμένος ψυχίατρος της Οξφόρδης κήρυξε δημόσια ότι μέσα σε τρεις μήνες θα αποδείκνυε μια για πάντα ότι δεν υπήρχε μετενσάρκωση. Μετά από εννέα μήνες, αυτό ο ίδιος επιστήμονας έκδοσε την πρώτη από τις εφτά αναδρομές που έκανε στη γυναίκα του.
Ένας άλλος καθηγητής από το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ υποστήριξε πως θα αποδείκνυε ότι ο ανθρώπινος νους γεννιέται λευκός πίνακας (tabula rasa), και θα έκανε αναδρομή στο δωδεκάχρονο γιο του για να το αποδείξει. Ένα χρόνο αργότερα, εκδίδει την αναδρομή του γιου του, σαν αξιωματικού του Νότου στον Εμφύλιο Πόλεμο Βορρά-Νότυ, με αναμφισβήτητα στοιχεία που έδειχναν ότι δεν υπάρχει tabula rasa, αλλά υπάρχει μετενσάρκωση.
Το 1985 ένα γκάλοπ στις ΗΠΑ δείχνει ότι 83% των Αμερικανών πιστεύουν στην μετενσάρκωση, και ότι 3 στους 10 Αμερικανούς έχουν κάνει αναδρομές ζωής!...
Τι είπαν για το βιβλίο:
«Είναι ένα κλασικό βιβλίο της παραψυχολογίας» The New York Times.
«Η έρευνα για την Μπράιντυ Μόρφυ πηγαίνει τον αναγνώστη σε μια εξωτική περιπέτεια μέσα από το πιο βαρύ σιδηρούν παραπέτασμα — τον ανθρώπινο νου.» The Chicago Tribune
Μετά από 30 χρόνια, «Η Έρευνα για την Μπράιντυ Μόρφυ στέκει αδιατάρακτη από τον χρόνο όπως ο Παρθενώνας, και συνεχίζει να είναι μπεστ σέλερ!

Κοινοποιήστε: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email